04 juni 2016

Bijzondere kinderwagens

Kinderwagens en buggy's zie je overal in allerlei variaties. Hip, modern, fashionable. Daarnaast worden ze na hun dankbare leventje al 100 jaar omgetoverd tot zeepkist, maar het kan gekker. 

Buggy test voor volwassenen


Als je wilt weten hoe het is als baby om in een buggy te zitten en rond gereden te worden dan kun je dat nu zelf ervaren in deze, door Contours Baby, op schaal nagemaakte buggy voor volwassenen.



Smartbe, de intelligente buggy


Bijzondere alles-in-één buggy met meer dan 10 functies aangestuurd door Android en iOS smartphones en smartwatches. Smartbe biedt een geklimatiseerde reiswieg, een zuigfles warmer, een automatische schommelstoel, automatisch vouwen, muziek, een elektronisch kluisje, een anti-diefstal-sensor, een microfoon, webcam en andere baanbrekende functies. Dus!


SMARTBE INTELLIGENT STROLLER from Smartbe Intelligent Stroller on Vimeo.

Revolutionaire zelfrijdende kinderwagen


Timo Ros reageerde via Facebook op een Volkswagen reclame. Vervolgens ontwikkelde Volkswagen een 'slimme' kinderwagen met 'follow me' functie, automatische rem en die automatisch afstand kan houden. Natuurlijk resulteerde dat in Das Kinderwagen! Geniaal.



Experiment in mobiliteit


Snel, stoer en hip door het verkeer met deze Longboard buggy van Quinny. Je moet het maar durven!



Volautomatische kinderwagen


Één druk op de knop en deze robot buggy vouwt volautomatisch in en uit en dat is geen grap. De 4Moms Origami bestaat echt.



Theater act met buggy's


Bizarre theater act met buggy's. Je verzint het niet. Percossa wel!



Snelste kinderwagen ter wereld


Deze mafkees zet een wereldrecord neer met 10 pk. en 4 versnellingen op zijn kinderwagen en knalt over het asfalt. Bijzonder enthousiast is deze man wel maar: Niet nadoen!



Verborgen camera grap met kinderwagen


Een grap met een kinderwagen uithalen gebeurd wel vaker zoals deze Goldie Oldie met Patty Brard. Je schrikt toch wel, ook zonder de kinderwagen denk ik.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten