07 juni 2011

DUO KINDERWAGEN :: FLEXXO TWIN

Flexxo TwinFlexxo Twin wandelwagenFlexxo Twin Duo Kinderwagen

Een tweeling? Zwanger van een tweeling? Gefeliciteerd! Want dat is dubbel genieten, ook al denk je: ‘hoe ga ik dat regelen?’


Wanneer je bevallen bent van je tweeling heb je het dubbel zo druk. Je komt handen tekort en vergeet soms te genieten. Want ook de tijd lijkt twee keer zo snel te gaan. Geen nood. Blijf positief en vraag gewoon om hulp. Vooral tijdens de eerste maanden is het dubbel wennen en kun je best een extra paar handen gebruiken. Na een tijdje leer je je kindjes steeds beter kennen en word je een volleerde vader en moeder.

Flexxo Twin duo-kinderwagen


De Flexxo Twin van Koelstra is jouw rots in de branding. Die helpt jou en je tweeling door alles heen. Deze stabiele tweelingwagen is makkelijk op- en uitvouwbaar, 76 cm breed en heeft een dubbel zwenkwiel voor. De reiswiegen zijn mooi ruim en hebben een comfortabel ventilerend en uitwasbaar matras. De zachte, ademende fleece binnenvoering is uitneembaar en dus ook makkelijk te wassen. Wil je de reiswiegen even loskoppelen van de kinderwagen? Met het geïntegreerde draagsysteem in de geruisloos verstelbare kap doe je dat gemakkelijk.

Flexxo Twin is helemaal geschikt voor een tweeling, maar ook voor twee kinderen van verschillende leeftijden. Zo is deze dubbele kinderwagen uitgerust met twee wandelwageninzetten, maar je kunt ook rijden met een inzet en een reiswieg of met twee reiswiegjes. Je kunt de Flexxo Twin 'customizen' zoals jij het wilt.

Zo kun je alle kanten op met de Flexxo Twin én je tweeling. En dat is mooi, want ook met een tweeling wil je eropuit!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten